Басков і Волочкова показали весільні фото

5 березня 2013, 16:30

Балерина Анастасія Волочкова та співак Микола Басков показали спільні весільні фотографії.

Парочка, яка намагається усіх запевнити, що між ним більше ніж дружні стосунки, вдалася до чергового прийому.

Цього разу Волочкова виклала у своєму Twitter знімки на яких позує разом з Басковим у весільному вбранні.

На першому знімку Настя та Коля обіймаються. У руках танцівниці величезний букет білих троянд, а тенор притримує коробочку з парою красивих сережок.

"Такий сюрприз! Коханий Коля подарував несподівано неймовірно розкішні сережки до 8 березня", - підписала під фото Волочкова.

Волочкова з Басковим влаштували фальшиве весілля

Буквально ж через кілька годин у мікроблозі Волочкової з'являється фотографія на якій вона пристрасно цілується з Басковим.

"Любий Коля! Це був найщасливіший день мого життя. Сережки твої - шедевр. Нехай багато чого залишиться за кадром...", - написала білявка.

Далі Волочкова, мабуть, вирішила убити фанатів наповал, виклавши знімок з підписом: "Я люблю тебе @NikolaiBaskov!". На фотографії позують балерина і "натуральний блондин" в тих же весільних костюмах.

Щоправда, як і завжди, це весілля - гра на публіку. Одружилися Басков і Волочкова лише на сцені.

Заради шоу парочка цілувалася

До слова, поки Настя та Коля наполегливо продовжують зображати коханців, стало відомо, хто ж справжнім коханням Волочкової. Кажуть, мова йде про 44-річного бізнесмена з Владивостока Бахтіяра Салімова.

Та поки Басков "крутить роман" з балериною, у нього відбирають роботу.

Кілька років поспіль Микола був ведучим однієї російської премії. Та цього року 36-річного тенора вирішили замінити на репера Потапа, пише Heat.ru.

Ця новина стала сюрпризом для Баскова: "Потап? Буде вести церемонію? Потап така дуже людина весела. Я б сказав, такий мультяшний персонаж. На мультики ж не ображаються. Ера Миколи Баскова була, є і буде! Ну а Потап... Ну що взяти з українського гастарбайтера".

До слова, під час минулорічної церемонії Потап, вийшовши на сцену за премією, першим ділом заявив: "Мовчати, Басков! Зараз — Потап! Передавай мені жезл!".

Після цього між артистами виник конфлікт. І Коля та Потап не втрачали нагоди чимось один одного задіти.

"Я вже наслухався його анекдотів про сексуальні меншини. Навіть набридло. Саме Коля передихне. А у вас буде можливість оцінити, наскільки Коля краще ведучий, ніж я", - прокоментував своє нове амплуа Потап.

Фото з Twitter Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів