Шон Пенн про Уго Чавеса: Я втратив друга

6 березня 2013, 16:50

Свої співчуття у зв'язку зі смертю президента Венесуели Уго Чавеса висловили актор Шон Пенн та оскароносний режисер Олівер Стоун.

Вони назвали покійного політика своїм другом, героєм та чемпіоном, якого оплакують разом із його рідними та співгромадянами.

Про це пише "The Hollywood Reporter".

"Сьогодні народ Сполучених Штатів втратив друга, про якого не знав. І весь бідний люд світу втратив чемпіона", - зазначив Пенн у своєму зверненні.


"Я втратив друга, якого мені пощастило мати. Думками я із родиною президента Чавеса та з народом Венесуели", - додав актор.

Шон Пенн та Уго Чавес у 2012-му році

У грудні Пенн узяв участь у нічному бдінні зі свічками, організованому в Болівії в надії на одужання Чавеса. Тоді зірка пояснив, що робить це з любові та вдячності до "однієї з найважливіших постатей нашої планети".

У серпні 2012-го Пенн завітав до Венесуели, щоби підтримати Чавеса під час передвиборчих перегонів.

"Я оплакую великого героя більшості його народу і тих, хто в усьому світі бореться за своє місце… Друже мій, спи в мирі, на який ти давно заслужив", - сказав Олівер Стоун.

До слова, вулиця Уго Чавеса незабаром з'явиться в Мінську. Таке рішення було офіційно прийнято вже за кілька годин після того, як стало відомо про смерть президента Венесуели, пише "Белорусский партизан".

Буде перейменовано вулицю, що знаходиться в "червоному центрі" міста, поряд із вулицями Леніна, Карла Маркса та Комуністичною. До 60-річчя Чавеса в столиці Білорусії встановлять бюст покійного керманича Венесуели.

Похорон Уго Чавеса, котрий пішов із життя після 2-річної боротьби з раком, відбудеться наступної п'ятниці, повідомляє "ВВС".

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів