Мур таки зважилась розлучитися з Катчером

7 березня 2013, 11:47

Голлівудська актриса Демі Мур, нарешті, подала документи на розлучення з актором Ештоном Катчером.

Подейкують, Демі втомилася від спроб досягти конфіденційної угоди з екс-коханцем, і вирішила, що їх розлучать лише у суді.

Про це пише "New York Post" з посиланням на джерела з оточення зірки.


"Ештон заробив багато грошей після одруження на Демі. Набагато більше, ніж вона сама. Але, незважаючи на те, що він став відомим частково і завдяки своїй дружині, він не вважає, що чимось їй зобов'язаний", - розповів інформатор.

Адвокати Демі Мур у середу подали необхідні папери у суд Лос-Анджелеса. Сам Катчер надав документи про розлучення ще в грудні минулого року.

Мур сподівалася врегулювати з ексом питання мирним шляхом і скласти угоду, а вже потім подати документи до суду. Однак протягом 16 місяців парі так і не вдалося домовитися.

"Переговори з Ештоном були дуже важкі. Можна навіть сказати, що він був вороже налаштований", - зауважило джерело.

Мур нарешті хоче порвати з Катчером

"Після більш ніж року спроб досягти порозуміння, Демі, безумовно, готова рухатися далі", - додав інформатор.

Адвокати обох сторін сподіваються врегулювати усі питання вже до кінця весни. Та якщо актори не зможуть домовитися, то на них чекатимуть довгі судові засідання.

Нагадаємо, восени 2011-го року з'явилася інформація, що Ештон та Демі вирішили розірвати союз. За неофіційними даними, причиною розлучення послужили чисельні зради актора.

Катчер і Мур побралися у вересні 2005-го року. До цього актори зустрічалися більше двох років. За час спільного життя вони заснували фонд "The Demi And Ashton Foundation", діяльність якого спрямована проти сексуального рабства в усьому світі.

Для Катчера це був перший шлюб, а для Мур - третій. У другому шлюбі з актором Брюсом Віллісом, який тривав 13 років, Демі Мур народила трьох дочок.

Наразі Ештон Катчер крутить роман з акторкою Мілою Куніс. А Демі Мур у свою чергу час від часу відривається в компанії значно молодших за себе чоловіків.

Фото АР з сайту washingtonpost.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів