Мадонна розкритикувала Путіна на гей-премії

18 березня 2013, 15:09

Американська поп-зірка Мадонна знову розкритикувала президента Росії Володимира Путіна за переслідування учасниць панк-групи "Pussy Riot".

Це сталося на врученні премії Альянсу геїв і лесбійок проти дифамації (GLAAD).

Запис виступу Мадонни доступний на каналі альянсу в YouTube, пише "Lenta.ru".

Співачка підкреслила, що діалог між президентом і учасницями "Pussy Riot" був би можливий, якби "Путін сів з ними в одній кімнаті".


На її думку, якби між ними відбувся "відкритий діалог про точку зору молодих, креативних жінок сучасної Росії", то виконавиць панк-молебню навряд чи "запроторили б до в'язниці на три роки".

При цьому Мадонна припустила, що Путін захотів би "трахнути" учасниць панк-групи, якби опинився з ними наодинці.

Мадонна знову захищає "Pussy Riot"

Під час промови Мадонна згадала скандал навколо її концерту у Санкт-Петербурзі, де раніше був прийнятий закон про заборону пропаганди гомосексуалізму.

Вона запитала, що було б, якщо "новий релігійний" уряд Санкт-Петербурга прислухався б до 85-ти людей, які, за даними співачки, були арештовані до і після її концерту.

"Були б вони зараз у в'язниці? Отримувала б я листи з погрозами моєму життю? Вела б я боротьбу проти позову в мільйон доларів за підтримку гей-спільноти Росії?" – запитала Мадонна.

У подальшій частині промови співачка вкотре висловилася на захист гей-спільноти. Вона підкреслила, що гомофобія відбувається через "страх перед невідомим" і "несхожими людьми" і звернула увагу на те, що "ми не такі різні".

Нагадаємо, після концерту Мадонни в Росії, громадські активісти з Санкт-Петербурга подали на неї до суду з метою стягти 333 мільйони рублів.

Стоп-кадр з відео на YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів