Паттінсон і Стюарт знову живуть разом?

22 березня 2013, 13:11

Здається, все йде до того, що"вампірська" парочка, Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт, знову буде разом.

Принаймні ці двоє знову живуть під одним дахом і не сваряться, пише "Hollywood Life".

Закінчивши зйомки в Австралії, Паттінсон повернувся до Лос-Анджелесу і спинився не десь там, а в будинку екс-подруги. Днями їх із Крістен в колі друзів бачили в одному з барів міста.

"Роб живе у Крістен. Він вважає, що це його дім, тут Крістен, тут їхні собаки, і більшість його речей теж тут – і це для нього найважливіше. Він вважає оселю Крістен і своєю оселею. Гадаю, дім там, де серце. Від самого початку Крістен дала йому зрозуміти, що це і його дім", - повідомив один із друзів 22-річної актриси.


Паттінсон і Стюарт знову живуть разом?

"Відколи Роб повернувся, вони знову нерозлучні. Думаю, відстань пішла їм на користь. Роберт не виказує жодних ознак того, що їм із Крістен потрібна якась дистанція, це точно", - сказало інше джерело.

Щойно Паттінсон вернувся до Америки, першими, кого він схотів побачити, була Стюарт та, звісно, їхні песики, Беар та Берні. Актор не хоче квапити події та відновлювати з колишньою любовні стосунки, але Крістен не сумнівається – їхні взаємини міцні, як ніколи, і з часом все буде гаразд.

Нагадаємо, режисер Руперт Сандерс, інтрижка з яким і стала початком кінця стосунків Паттінсона і Стюарт, розлучається з дружиною. Він спробував було знов підкотитися до акторки, але впіймав облизня.

Фото з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів