Джейн Фонда й Харрісон Форд стали найгарячішими в світі фантастики

25 березня 2013, 18:18

Відчайдух Хан Соло та його принцеса Лея , молодесенька героїня Джейн Фонди, могутній Тор у виконанні Кріса Хемсворта – найгарячіших персонажів світу наукової фантастики вирішило перелічити видання "NY Daily News".

Своїм потраплянням до Топ-20 Зої Салдана завдячує не своєму персонажеві з "Аватару", синьошкірій Нейтірі. Гаряченькою авторам здалася Нійота Ухура, яку вона зіграла в стрічці "Зоряний шлях крізь темряву".

Про це пише сайт "nydailynews.com".

Найгарнішим Суперменом виявився американський актор Крістофер Рів, котрий пішов із життя 2004-му.

Героїня Зої Салдани увійшла до Топ-20

Австралієць Кріс Хемсворт опинився в двадцятці завдяки стрічці "Тор". Щоби наелектризувати глядачок, йому не потрібен молот та блискавки, досить лише зняти сорочку, зазначає видання.

Сексуальну міжгалактичну мандрівницю Барбареллу в однойменній стрічці 1968-го року зіграла Джейн Фонда. Вона теж увійшла до двадцятки найгарячіших, хоча костюм її героїні й не був дуже відкритим.

 Джейн Фонді не треба було й оголюватися, щоби стати секс-символом

Принцесу Лею в "Зоряних війнах" зіграла американська акторка Керрі Фішер. До слова, глядачі незабаром іще раз побачать 56-річну зірку в цій ролі. Фішер з'явиться в сіквелі фантастичної саги, пише "The Guardian".

Разом із нею в двадцятці опинилися капітан Хан Соло, якого зіграв Харрісон Форд та Обі-Ван – Еван МакГрегор.

 Терон у "Прометеї" також була гаряченька

До гаряченького Топ-20 також увійшла гроза чоловічих геніталій Розаріо Доусон (фільм "Люди в чорному – 2"), Шарліз Терон – Меридіт Вікерс із "Прометея" та лейтенант Ріплі з "Чужого". Нагадаємо, цю героїню в виконанні Сігурні Вівер нещодавно визнали ще й найкрутішою.

Ребекка Ромейн грала Містик у "Людях Ікс" майже оголена і вифарбувана в синій колір. Вона теж потрапила до двадцятки.

Фото з сайтів Imdb.com та nydailynews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів