Ріанна має найгіршу зачіску століття

30 березня 2013, 12:55

Зачіску барбадоської співачки Ріанни визнали найгіршою у 21-му столітті.

До такого висновку прийшли британські соціологи з сайту Fabriah.com, пишу "Female First".

В опитуванні взяли участь тисяча осіб, які мали назвати найгіршу зачіску за останні 13 років.

Більшість респондентів зійшлися на думці, що саме стрижка Ріанни є найбільш огидною.


Останні кілька місяців майже половина голови Рі вибрита, а на інші стороні довге волосся. Таку зачіску називають "Skrillex" - на честь DJ Skrillex, який першим почав її носити.

Зачіску Ріанни назвали найгіршою

Однак 20% опитуваних заявили, що така стрижка - найгірша серед тенденцій у зачісках 21-го століття. При цьому, подібне на голові має не лише Ріанна, а й співачка Авріл Лавін.

19% голосів були віданні футболісту Девіду Бекхему. Англійці не можуть пробачити спортсмену колись заплетені кіски на голові.

"Девід Бекхем мав блискучі зачіски, але ті кіски були шоком. Схоже, це Вікторія надоумила його зробити це. Всім тим людям, які скопіювали його зачіску, має бути соромно", - зауважив один з респондентів.

Також у першій десятці опинилися Крістіна Агілера, Скарлетт Йоханссон, Келлі Осборн та Джастін Тімберлейк. Останньому пригадали його кучері десятирічної давності.

Серед лідерів також екс-чоловік Кетті Перрі актор Рассел Бренд, футболіст Кріштіану Роналду, який має неабияку слабкість до гелю для волосся і співачка Нікі Мінаж.

Фото stylebistro.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів