Лоліта познайомилася з дорослою падчеркою

3 квітня 2013, 16:31

Російська співачка Лоліта Мілявська вперше зустрілася з донькою свого молодого чоловіка Дмитра Іванова.

З 17-річною падчеркою на ім'я Настя артистка познайомилася під час гастролей у Білорусі. Свою дорослу доньку Дмитро привів до Лоліти у гримерку, пише "Heart.ru".

З першою дружиною Анжелою Дмитро Іванов одружився ще у 18-річному віці. У пари одразу ж народилася дитина, але молоді люди швидко зрозуміли, що весілля було помилкою.


У молодого чоловіка Лоліта є доросла донька

Дмитро розлучився з дружиною і присвятив себе спорту. Анжела виховувала дочку одна, але регулярно отримувала аліменти від екс-чоловіка. Свою дочку Іванов не забував і при найменшій можливості приїжджав до неї. А тепер вирішив перевезти на навчання до Москви.

"Дівчинка зовсім доросла, така красуня - дуже схожа на батька. І Дімі, звичайно, хочеться, щоб вона отримала добру освіту", - пояснила Лоліта.

"Діма - божевільний батько. Кожен крок його дочки Насті в нього під контролем - він в курсі всіх її справ, навчання, оцінок. Він дуже уважний, все, що Настя хоче, він їй дарує - і ноутбуки, і дорогі мобільники", - зауважила Мілявська.

Падчерка Лоліти - Настя мріє вступити до театрального

До слова, на концерт до Лоліти Настя прийшла разом з родичами свого тата - бабусею і дідусем, дядьком - старшим братом батька і його сім'єю.

Свекруха Лоліти Надія Яківна прийшла з букетом троянд, правда, вийти на сцену, щоб подарувати їх, посоромилася - вручила квіти в гримерці. Артистка майже годину тепло спілкувалася з рідними коханого чоловіка.

Нагадаємо, у Лоліти Мілявської також є донька - 13-річна Єва. Дівчинка живе у Києві та розмовляє українською мовою.

Фото "Heart.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів