Лоліта: Обирайте молодших чоловіків!

18 травня 2012, 11:30

Російська співачка Лоліта Мілявська поділилася порадою з жінками щодо того, яких чоловіків треба обирати. Зірка впевнена, що коханий має бути молодшим за жінку, не п’яницею та хоч трохи заробляти.

Про це пише журнал "Тайны звёзд".

48-річна Лоліта, яка наразі перебуває у шлюбі з 36-річним тенісистом Дмитром Івановим, на своєму досвіді переконалася у перевазі молодих чоловіків.

"Жінки! В чоловіки треба брати тих, хто молодший вас! Вищі сили, хай у кожної жінки буде чоловік - щоб не пив і хоч як-небудь заробляв", - заявила Мілявська.


Аби підкріпити свої слова прикладом, Лола згадала про свій 5-й шлюб.

"Я ж собі випросила у Бога чоловіка-білоруса, який молодший за мене на 12 років! І задоволена. А буде погано поводитися, попрошу у Всевишнього шостого!" – зазначила співачка.

Лола випросила в бога молодого чоловіка-білоруса

Така легкість у поводженні з чоловіками говорить про неабияку впевненість Лоліти у собі. Можливо, саме дитинство загартувало зірку. Адже вже у 6 років Мілявська з "пані" перетворилася на просту дворову дитину.

Про це співачка розповіла в інтерв’ю на телеканалі "Україна", пише "Сегодня".

До шести років майбутня зірка жила у бабусі у Львові. Її мати працювала у Київській філармонії та вічно їздила по гастролях, а тато пішов з сім'ї.

"Львів - неймовірно інтелігентне, аристократичне місто. Практично одна зі столиць Польщі. Я росла там, і в мене була гувернантка, яка називала мене "пані" і я повинна була називати її точно так само", - згадує Лоліта своє дитинство.

Однак, після смерті бабусі мамі довелося забрати дочку назад до Києва.

"І ось, в шість з половиною років - я вже не "пані" у Львові, а просто - дворове дівчисько. В такому дворі, де ящики і пляшки, де алкоголіки на лавочках сидять. Відмінно пам'ятаю, що можна було віником запустити в алкоголіка, а він за тобою ганявся потім", - розповідає Лола.

Нагадаємо, Мілявська вийшла заміж уп’яте в березні минулого року. Співачка має доньку Єву, яка народилася у шлюбі з шоуменом Олександром Цекало.

Фото "NewsMusic.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів