Бон Джові розплювався зі своїм гітаристом?

4 квітня 2013, 12:01

Гітарист гурту "Bon Jovi" Річі Самбора несподівано залишив своїх товаришів просто посеред гастрольного туру.

Причиною для такого вчинку музиканта буцімто став його конфлікт із лідером колективу, Джоном Бон Джові.

Про це пише "TMZ".

Як повідомили джерела, наближені до ситуації, "особисті причини", котрими офіційно пояснили відсутність Самбори на концерті в Калгарі – ніщо інше як війна всередині гурту.

Напруга між Річі й Джоном існувала впродовж років, аж ось стався вибух. Те, що відбулося між цими двома, один із інформаторів порівнює з "класичними чварами Джаггера/Річардса", маючи на увазі гурт "The Rolling Stones".

Зі слів джерел, Бон Джові постійно принижує Річі. Ще один привід для конфліктів між ними – розподіл зароблених грошей.

Бон Джові допік свого гітариста?

"У мене було два варіанти: спакувати речі й вирушити додому, або дати вам усе, що я маю… Деякий час Річі Самбора не виступатиме. Якщо існує вечір, коли ви потрібні мені, то це сьогодні, Калгарі!", - оголосив Бон Джові під час концерту в Калгарі.

19-го квітня "Bon Jovi" мають виступати в Лос-Анджелесі, рідному місті Самбори. Всі сподіваються, що до цього часу рокери встигнуть порозумітися, й гурт вийде до шанувальників у повному складі.

Між тим ще минулого тижня Річі відпочивав на Гавайях у товаристві 15-річної білявочки, його з акторкою Хізер Локлір дочки Ави Елізабет.

Кілька років тому Самбора оголосив, що шукає собі "майбутню екс-дружину", від якої сподівається мати ще діточок. Свого часу він зустрічався з акторкою Деніз Річардс.

Як відомо, в минулому рокер 53-річний рокер мав серйозні проблеми з алкоголем. Проте зараз, як запевняють джерела, музикант цілком "чистий".

Фото Reuters з сайту uk.news.yahoo.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів