Джигурда назвав Баскова та Білана геями

4 квітня 2013, 13:27

Російський артист Нікіта Джигурда розповів, чому зробив фото-пародію на Анастасію Волочкову та Миколу Баскова.

Крім того, Джигурда назвав останнього геєм та до цієї ж сексуальної меншини записав Діму Білана, Сергія Лазарєва та Філіпа Кіркорова.

Про це пише "Комсомольская правда".

Як відомо, Волочкову образив жарт Анісіної і Джигурди.


"Просто у Насті іноді відсутнє почуття гумору. Я хотів їй зробити комплімент. Вона народила новий напрямок. Не просто оголюватися, а робити це зі змістом. Мені вже дзвонила Анфіса Чехова, мовляв, їй чоловік каже, що тепер їхня черга прийшла. Це скоро буде цілий рух…" - прокоментував свій вчинок артист.

Джигурда також зауважив, що його світлини відрізняються від фото Насті та Колі.

"У них на знімках - чудова Настя і чудовий гей Басков. І все це не насправді. А у нас - Джигурда і Анісіна. Чоловік і жінка. Шість років разом. Двоє дітей. Різницю відчуваєте? І до речі, Настя не права, що ми всі скопіювали у неї. Ми імпровізували. Я показав і попку дружини і свої там…" – сказав любитель міцного слівця.

Джигурда назвав Баскова "чудовим геєм"

"А взагалі я вдячний Насті за її відповідь. Тому що якщо б вона сказала, що їй сподобалося, то не було б такої реакції", - додав він.

Також Джигурда заявив, що не виключає можливості зробити подібну фотосесію вчотирьох з Басковим, Волочковою та своєю дружиною Мариною Анісіною.

До слова, нещодавно Джигурда заявив, що готовий очолити парад людей з нетрадиційною орієнтацією.

"Усі ці мої заяви - це гра. Але це гра, спрямована на те, щоб розкріпачити свідомість людей і зробити суспільство толерантнішим. Ну, що робити, якщо, наприклад, найталановитішими хореографами є геї. І вони, до речі, допомагали стати моїй дружині олімпійською чемпіонкою", - заявив артист.

На прохання назвати геїв на російській естраді, Джигурда перелічив:

"Кіркоров, Леонтьєв, Басков, Білан, Лазарєв, Васильєв, Пєнкін, Родрігез... Я назвав королів! Я назвав тих, хто б міг вийти і сказати: "Хлопці! Це ж наша спільна справа!".

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів