Райана Рейнолдса не взяли в пожежні

4 квітня 2013, 14:41

Канадець Райан Рейнолдс міг ніколи не знятися в "Зеленому ліхтарі" та ніколи не стати секс-символом планети, якби його взяли у пожежну команду.

Та мрія парубка не здійснилася, зате він став відомим кіноактором.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "The Globe".

"Коли я був малий, десь у 15 чи 16 років, я рік провчився в школі виживання в Канаді… Ти проходиш річний шкільний курс за два місяці, а тоді 10 місяців, які лишилися, проводиш у дикій місцевості Британської Колумбії", - розповів актор.


"Живеш у Скелястих горах, на льодовиках. Маєш розбити табір і навчитися, як, не маючи нічого, прогодувати себе. Це було те, що справді змінює життя", - поділився спогадами Райан.

Рейнолдс міг стати пожежним

Пройшовши це випробування, юнак збирався присвятити своє життя порятунку людей, стати членом пошукової чи рятувальної команди, або пожежним.

"Один із моїх братів, поліцейський, займається також пошуком і порятунком, тож і я збирався цим займатися. Тож я мав намір стати членом пожежної команди, але не зміг туди потрапити. Тож я сказав собі: "Думаю, вирушу до Лос-Анджелеса. Їду!", - розповів Рейнолдс.

Як відомо, в свої 36 Райан уже встиг знятися в кількох десятках картин, найвідоміші з яких – "Пропозиція", "Код доступу: Кейптаун", "Третій зайвий".

Розлучившись із акторкою Скарлетт Йохансон, Рейнолдс узяв за дружину іншу зірку, Блейк Лайвлі.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів