Беррімор облишила кар’єру заради доньки

8 квітня 2013, 11:56

Американська акторка й режисерка Дрю Беррімор вирішила зробити паузу в своїй кар’єрі, щоби не пропустити дорогоцінний час дитинства своєї доньки Олів.

38-річна зірка потроху повернеться до роботи, коли мала підросте.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "US Magazine".

Беррімор спершу виростить доньку, а потім повернеться до роботи

"Ти розумієш, що упустиш виховання своєї дитини, або що твої стосунки страждатимуть, якщо ти працюватимеш день і ніч та у вихідні", - поділилася Беррімор.


"На жаль, я в цьому виросла, було, так би мовити, покоління "Жінка може мати все одразу", але я не думаю, що так можна", - зазначила вона.

Зі слів Дрю, тимчасово відмовитися від роботи було для неї дуже болісним рішенням. Утім, якби вона цього не зробила, донечці б бракувало мами поряд.

"Коли донька підросте, я поволі повертатимусь (до роботи). Я ніколи не перестану бути тим, ким я є. Ніколи не покину корабель назовсім", - пообіцяла зірка.

"…Я рада, що так вчинила. Я досі постійно про це думаю, але ти починаєш справді інстинктивно розуміти, що буде правильним", - додала вона.

Нагадаємо, маленьку Олів, яка народилася в Беррімор та її чоловіка Віла Копельмана восени, будуть виховувати за єврейськими традиціями. Сама зірка вже закохалася в іудаїзм.

Фото Reuters з сайту ohmygossip.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів