МакКартні вже чверть століття є найдорожчим

11 квітня 2013, 17:51

Британський музикант Пол МакКартні має привід відсвяткувати невеличкий, проте приємний ювілей.

Вже 25 років поспіль артист опиняється на першому місці рейтингу найзаможніших представників музичної індустрії в Великій Британії за версією "Sunday Times".

Про це повідомляє "The Mirror"

Статки, якими нині розпоряджаються сер Пол МакКартні та його дружина Ненсі Шевелл, оцінюють у 680 мільйонів фунтів стерлінгів.


Сер Пол Маккартні вже чверть століття тримається на верхівці рейтингу найбагатших

Одразу за цією парою в цьогорічному рейтингу розташувався творець легендарних мюзиклів "Кішки", "Ісус Христос – суперзірка" та "Привид Опери" Ендрю Ллойд Вебер. Він володіє 620 мільйонами.

Гурт "U2" посідає третю сходинку із цифрою в 520 мільйонів. Порівняно скромними видаються статки сера Елтона Джона – 240 мільйонів фунтів стерлінгів.

Сер Елтон Джон посідає 4-ту сходинку, маючи 240 мільйонів фунтів стерлінгів

Екс-учасниця гурту "Spice-Girls" Вікторія Бекхем нещодавно офіційно заявила, що співи для неї лишилися в минулому. Втім видання все одно помістило її вкупі з чоловіком Девідом на 5-те місце рейтингу найзаможніших представників музичної галузі. Ця пара має 200 мільйонів.

Одну сходинку з Бекхемами поділяє й рокер Мік Джаггер, бо має стільки ж грошей, як вони.

Мік Джаггер поділяє одну сходинку з Бекхемами

На сьомому місці розташувався хореограф Майкл Флетлі зі 191 мільйоном. Як відомо, постановник шоу "Lord Of The Dance" кілька разів був занесений до Книги рекордів Гіннеса як найшвидший танцівник чечітки в світі.

Кіт Річардс із "The Rolling Stones" володіє 185 мільйонами фунтів стерлінгів та перебуває на 8-му місці.

Нижній щабель цьогорічного Топ-10 займають рідні покійного учасника "The Beatles" Джорджа Харрісона, дружина Олівія та син Дхані, котрий теж присвятив життя музиці.

Вони, так само, як і співак Стінг, мають 180 мільйонів фунтів стерлінгів.

Фото Reuters, з сайтів 3news.co.nz та foxnews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів