Окунська здала будинок Власенка циганам

17 квітня 2013, 10:00

Екс-дружина адвоката Сергія Власенка Наталя Окунська вигадала ще один метод боротьби за відсуджене нею майно. Вона здала будинок, до якого вламувалася з сокирою, циганській родині на 49 років.

Про це Власенко розповів інформаційному агентству "Время", а сама Наташа написала на сторінці у Facebook.

Днями захисник Тимошенко заявив, що після позбавлення його депутатських повноважень не припинилися і посягання на його майно.

"Мене не залишають у спокої. Сьогодні я дізнався, що до будинку, який у мене фактично вкрали за рішенням суду, вселилася велика циганська родина, фактично – табір, який перетворює його на абсолютно непридатне для життя приміщення. Про це мені повідомили мої сусіди", - обурився адвокат.

Окунська здала будинок, який належав Власенку, циганам. Мабуть, пожартувала...

"Цигани, які перетворюють мій будинок на свинарник, отримали договір оренди мого будинку на 49 років з орендною платою 1 гривня на місяць. Причому договір укладено так, що розірвати його юридично практично неможливо", - підкреслив Власенко.

Окунська цей інцидент прокоментувала у соцмережі.

"Ось чому, коли мій колишній здав наш будинок Пашинському без моєї згоди - це було нормально, а коли я, не погоджуючи з ним, здала будинок циганам, то це викликало у нього таке обурення??" – написала Наташа.

Нагадаємо, днями Окунська знову пішла до суду, щоб продовжити боротьбу за аліменти Власенка на доньку Поліну.

Фото взято на сайті "Expres.ua"

IDEALMEDIA