Брата-бомжа Мадонни заарештували

24 квітня 2013, 15:00

Брат поп-діви Мадонни Ентоні Чікконте побився з поліцією.

56-річний чолов'яга, який вже кілька років жебракує та живе під мостом, був заарештований 21-го квітня, повідомляє "NY Post".

На Ентоні вдягли наручники після того, як він побився з поліцією, відмовившись залишити громадський туалет в центрі міста Траверс-Сіті.

Бійка з поліцією закінчилася для брата-бомжа Мадонни дев'ятьма швами на лобі.


Інцидент стався, коли жінка-поліцейський спробувала заарештувати сильно п'яного жебрака, який перебував у громадському центр і відмовлявся покидати туалет.

Ентоні Чікконе був дуже агресивним і поліцейським довелося вкласти його на землю. Падаючи, він ударився обличчям об підлогу.

Брат Мадонни опинився у наручниках

Чоловіку буде пред'явлено звинувачення в кримінальному злочині і опорі поліцейським.

Нагадаємо, брат Мадонни живе під мостом в спальному мішку відтоді, як він втратив роботу на сімейному підприємстві і залишився без засобів до існування. Родич поп-зірки виявився у вкрай тяжкому становищі після того, як виноградник, що належить батькові сімейства Тоні Чікконе, був розорений.

Вже три роки Ентоні перебивається випадковими заробітками і навіть збирає пляшки на вулиці, щоб виручити зайвий долар. В інтерв'ю американській пресі він повідав про те, що сім'я відвернулася від нього, залишивши голодувати на вулиці.

При цьому чоловік заявив, що незважаючи на всі труднощі, грошової допомоги сестри-мільйонерки не потребує, навіть якщо вона її запропонує.

Фото АР з сайту The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів