Брат Мадонни жебракує під мостом

24 жовтня 2011, 11:15

Поки поп-королева Мадонна просуває свій новий фільм у Європі, її рідний брат поневіряється по притулках для бідних. Разом з іншими бездомними він перебрався до міста Траверс, штат Мічіган, де існує виняткова мережа послуг для жебраків.

Ентоні Чікконе розповів про це виданню "The Michigan Messenger".

55-річний брат Мадонни півтора роки тому втратив роботу на винограднику свого батька. Тоді вся сім’я відвернулася від нього. Тож зараз чоловік вимушений жити під мостом та збирати пусті пляшки.

"Моя родина відвернулася від мене, коли настали важкі часи. Ви думаєте, я безліч разів не відповідав на питання, чому я живу на вулиці, коли моя сестра мультимільйонерша?" – обурюється зірковий родич.


"Ніколи не кажи ніколи. Це може статися з будь-ким. В мене нема жодного доходу, мені доводиться йти збирати пляшки та банки…" – говорить брат Мадонни.

Мадонна насолоджується життям, а її брат потерпає від злиднів

Таким, як Ентоні Чікконе, пощастило, що у місті Траверс вони можуть хоча б попоїсти при місцевій церкві.

"Це унікальна система з церков. Ви не знайдете цього у багатьох місцях", - каже Чікконе.

Виявилося, місцеві церкви об'єдналися, аби забезпечити жебракам їжу кожного вечора та вранці. Вони створили місце, де бездомні можуть помитися, погрітися, випрати свої речі та навіть скористатися комп’ютером і телефоном. А взимку вони по черзі можуть там ночувати.

Втім, під час холодів виникають деякі складнощі. Адже бездомні мають залишати притулки о восьмій ранку. Причому, за правилами міста, їм заборонено влаштовувати кемпінг та розпалювати багаття на вулиці.

"Ви не уявляєте, як це жахливе. Ви отримуєте пошкодження нерва. Це на першому етапі. У важкій стадії у вас пошкоджуються тканини, тобто ви втрачаєте частини вашого тіла", - розповідає брат співачки, який торік отримав обмороження обох ніг.

Тим часом сама Мадонна витрачає по сто тисяч доларів на розваги родичів свого молодого коханця та готується до чергового шлюбу.

Нагадаємо, піклуванням про родичів так само не може похвалитися і співачка Мерайя Кері. Її старша сестра вимушена працювати "ескортом для дорослих" за 250 доларів за виклик.

Фото Reuters з сайту IBTimes

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів