Кондратюк: Скандал з Козловським давно завершений

26 квітня 2013, 14:37

Продюсер Ігор Кондратюк розповів про свої стосунки зі співаком Віталієм Козловським. За словами Кондратюка, скандал з екс-підпочним вже закінчився.

Про це пише "Viva!".

"Насправді, скандал уже давно закінчився, так як наші взаємини перейшли в юридичну площину. Віталій повинен зрозуміти, що якщо він пішов, він не має права використовувати те, що йому не належить. Але він, на жаль, зрозуміти цього не може, так як йому не вистачає елементарного - освіти", - заявив продюсер.

Кондратюк вважає, що Козловському бракує освіти

За словами Кондратюка, щоб артист привернув його увагу, він має володіти кількома якостями.


"У першу чергу він має мені подобатися своїм голосом: тембром, його силою або манерою виконання. Мені має бути приємно слухати пісню, навіть коли я не бачу вокаліста - це для мене, напевно, найважливіше. З часом я також почав розуміти, що хороший артист - це той, до кого просто хочеться прийти на концерт, і голос тут не грає ключову роль", - поділився Ігор.

"Ось, наприклад, Саша Пономарьов бере більше голосом, а Кузьма Скрябін - харизмою, поведінкою на сцені: він реально може завести і сонного, і мертвого, але при цьому не є видатним вокалістом", - додав Кондратюк.

Нагадаємо, нещодавно Віталій Козловський розповідав, як "пахав на всіх".

Фото з офіційного сайту Кондратюка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів