Харламов залишив дружину без грошей

1 травня 2013, 13:51

Резидент "Comedy Club" Гарік Харламов не допомагає дружині Юлі, яка буквально живе у злиднях. Натомість комедіант вже встиг познайомитися з батьками зірки "Інтернів" Крістіні Асмус.

Дружина Харламова всерйоз взялася за свого чоловіка. Юля має намір вимагати щедрі відступні після розлучення. Вже складений список майна, яке можна поділити.

Покищо ж дружина Гаріка знімає житло, не працює і живе на зайняті гроші, пишуть "Дни.ру"

Днями розпочався шлюборозлучний процес між Гаріком і Юлією Харламовими. Екс-коханці до залу суду не прийшли - їх представляли адвокати.


Як відомо, Харламови прожили разом сім років. З них п'ять - у цивільному шлюбі і два в офіційному. У січні Юля подала на розлучення.

"Вона перестала виходити з ним на зв'язок, спілкується тільки через адвоката. Навіть прізвище збирається змінити на дівоче - Лещенко. Подруг ігнорує, спілкується тільки з мамою", - розповіло джерело.

Харламов і Асмус вже познайомили одне одного з батьками

Більше того, подейкують, що поки ще дружина Харламова буквально злидарює: вона мешкає в орендованій квартирі, гроші на яку спочатку давав Гарік. Юлія ніде не працює і живе на зайняті у друзів і близьких гроші.

До слова, поки триває шлюборозлучний процес Гарік не гає часу. Харламов вже встиг познайомитися із батьками своєї нинішньої коханки - Крістіні Асмус, пишуть "7 дней".

Сталося це незадовго до дня народження актриси. Оглядини Гаріка проходили у вузькому сімейному колі. Після тривалої розмови з Харламовим батько Асмус залишився задоволений вибором дочки і побажав молодим щастя і взаємного кохання.

Нагадаємо, що два місяці тому "фейс-контроль" проходила і сама Асмус - вона була представлена ​​мамі Гаріка.

Фото "7 дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів