Бейонсе отримала дім Шер і хоче ще дітей

7 травня 2013, 13:25

Американська співачка Бейонсе стала новою власницею розкішного маєтку в Малібу, який донедавна належав її колезі Шер.

У новому гніздечку, яке коштувало 45 мільйонів доларів, буде вдосталь місця для братиків чи сестричок, яких артистка мріє подарувати доньці Блю Айві, пише "Ace Showbiz".

"Я б хотіла ще дітей. Гадаю, моїй дочці потрібна компанія. Мені самій подобалося бути старшою сестрою", - поділилася днями в інтерв'ю співачка.

"Я хочу бути певна, що вона (Блю Айві) зможе жити здоровим, безпечним, нормальним життям. У глибині моєї свідомості вона – мій пріоритет", - додала Бейонсе.


Бейонсе житиме в будинку Шер

Нова оселя зіркової родини налічує сім спалень, дев'ять ванних кімнат, має спортзал, кінотеатр, тенісний корт та, звісно ж, басейн. На території також є гостьовий будиночок, який, імовірно, відведуть під ігрову зону для Блю Айві.

Про це пише "Hollyscoop".

Шер вже виставляла свій маєток на продаж у 2008-му році. Проте того разу зірка передумала, пояснивши "Vanity Fair", що ніде немає такого краєвиду, як у Малібу.

У березні ж 2013-го дім знов опинився на ринку нерухомості, і Бейонсе не згаяла нагоди. Як стверджують джерела, попередня власниця вже передала ключі, а на початку травня в маєтку вже святкували новосілля.

Нагадаємо, подейкують, чоловік Бейонсе вже придивився приватний острів, який придбає для усамітненого сімейного відпочинку.

Фото АР з сайту stcommunities.straitstimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів