Березовського поховали

9 травня 2013, 10:07

Російського бізнесмена Бориса Березовський нарешті поховали.

Похорони пройшли 8-го травня на цвинтарі Бруквуд, розташованому на південь від Лондона, неподалік від міста Гілфорд, повідомляє "ВВС".

Прощання з Березовським відбувалося у тісному сімейному колі, без участі журналістів. Про це розповіла представник цвинтарної спільноти "Brookwood Cemetery" Маргарет Хоббс з посиланням на співвласницю кладовища Діану Холлідей.

Пізніше цю інформацію підтвердив один з присутніх на похороні гостей. За його словами, церемонія пройшла спокійно, на ній були присутні близько 60 осіб. Вхід на кладовище здійснювався суворо за списками, складеними рідними покійного.


Представники преси на похорон допущені не були, проте за воротами цвинтаря зібралися десятки репортерів.

Траурна церемонія розпочалася з відспівування Березовського в невеликій каплиці на кладовищі.

Березовського нарешті поховали

Раніше родичі Бориса Березовського настійно просили представників ЗМІ не перетворювати похорон на медіаподію і попереджали, що нікого з кореспондентів не буде допущено на церемонію.

На похороні була присутня дочка покійного Єлизавета, а на відспівування були запрошені лише члени сім'ї, в тому числі всі три колишні дружини бізнесмена. Після відспівування запрошені перейшли до місця поховання. Ховали Березовського в закритій труні.

За деякими повідомленнями, далеко не всім друзям і близьким покійного олігарха повідомили про похорон.

Нагадаємо, тіло 67-річного Березовського 23-го березня виявив в будинку його колишньої дружини в містечку Аскот у графстві Беркшир охоронець Березовського.

Практично з самого початку британська поліція, що розслідує обставини смерті Бориса Березовського, заявила, що у неї немає підстав підозрювати участь якої третьої сторони у смерті олігарха.

Пізніше, повідомляючи про результати розтину, представники поліції округу Темз-Веллі сказали, що смерть Березовського наступила в результаті повішення, але слідів боротьби і насильства на його тілі не виявлено.

Експерти також провели гістологічну і токсикологічну експертизи, результати яких очікуються не раніше, ніж через кілька тижнів.

Всі обставини смерті Березовського до цих пір не з'ясовані, розслідування триває.

Фото pravda-tv.ru

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів