Вітасу видали права в Україні після того, як позбавили їх у Росії

20 травня 2013, 12:30

Російський співак Вітас, справжнє ім'я якого Віталій Грачов, отримав водійське посвідчення в Україні після того, як в Росії його двічі позбавили прав.

Про це у понеділок повідомляють РИА Новости з посиланням на прес-служу ГУМВС по Москві.

"У березні 2007-го року Вітас був позбавлений прав на 18 місяців за керування авто у нетверезому стані. Однак у січні 2008-го року співак знову сів за кермо і виїхав на зустрічну смугу руху, за що додатково був позбавлений права водіння ще на п'ять місяців", - заявив співрозмовник агентства.

Але вже 29-го березня 2008-го року в підрозділі МВС в Одеській області Віталію Грачову було видано нове водійське посвідчення. Вітас мав можливість отримати права в Україні, оскільки він є громадянином цієї країни, вказали в столичній поліції.


Вітаса вже двічі позбавляли водійських прав у Росії

Історія з водійськими посвідченнями артиста сплила після нещодавнього наїзду Вітаса на жінку.

Нагадаємо, 10-го травня Вітас на своєму автомобілі "Infiniti" збив велосипедистку. Постраждала відбулася легкими травмами, проте дуже злякалася, коли співак вискочив з машини і почав погрожувати їй пістолетом. Потім з'ясувалося, що це був муляж.

Згодом у прес-службі співака заявили, що то не він був за кермом. Сам же Вітас вирішив скаржитися на поліцейських, які тримали його у наручниках п'ять годин та звинуватити збиту ним велосипедистку у наклепі.

Фото НТВ

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів