Корольова готова народити доньку у 40 років

31 травня 2013, 10:59

Співачка Наташа Корольова з нагоди свого 40-річчя зізналася, що готова народити доньку.

За словами артистки, її геть не бентежить нинішній вік.

"Мене ніякі дати не бентежать. Я не боязкого десятка! Але й особливої ​​радості вона не приносить, адже не двадцять", - пояснила Корольова в інтерв'ю "Комсомольской правде".

Ювілей Наталя не збирається відзначати якось особливо:


"У вузькому сімейному колі, оскільки існує повір'я, що 40-річчя святкувати не можна. А так як всі мої близькі та дорогі люди живуть у Києві, то я вирішила на цю непросту дату приїхати в рідне місто".

За свій вік Корольова встигла зробити кілька висновків.

Корольова хотіла б народити доньку

"Як показує життя, від особистих вчинків нікого не врятуєш. Говорити марно, тому що кожен повинен пройти свій шлях. Тут все залежить від інтуїції, від мудрості людини, від того, наскільки він ризиковий, авантюрний. Людина вчинить так, як вчинить, і соломку підстелити йому неможливо", - пояснила співачка.

За словами Наташі, життєвий шлях формують внутрішні якості.

"У мене він дуже різний. З одного боку, він може здатися простим і легким, але це не зовсім так. Так, погоджуся, мені всього вистачало. Але я не хочу озиратися назад і аналізувати, тому що 40 років - це не той вік, коли потрібно підводити підсумки. Ось років у 80 я це точно зроблю", - додала вона.

Корольова також зізналася, що в в душі набагато молодша, ніж за паспортом: "Мені здається, найцікавіше в моєму житті попереду. Так що в 40 років жити тільки починаєш. Головне - щоб здоров'я не підводило".

Що ж до народження ще однієї дитини - доньки, то Наталя не проти.

"Якщо це трапиться, то ми тільки "за" і раді. Це вже як Боженька дасть. Адже діти до людей приходять не просто так. Десь нагорі відбирають кандидатуру, якій конкретна пара гідна. Ми в будь-який момент готові прийняти в нашу сім'ю поповнення", - додала вона.

Наостанок Корольова розповіла, що саме чоловік Тарзан мотивує її займатися своїм тілом.

"Коли бачить, що я виходжу за рамки і пора зав'язувати, він починає мені приводити страшні аргументи. Мені стає соромно, і я беру себе в руки. Він, звичайно, головний стимулятор того, щоб я себе не розпускала", - розповіла Наташа.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів