Волочкова підозрює екс-чоловіка у пограбуванні її будинку

4 червня 2013, 14:20

Колишній чоловік балерини Анастасії Волочкової Ігор Вдовін внесений у список підозрюваних у пограбуванні її будинку.

Однак екс танцівниці запевняє, що виплачує Насті 50 тисяч доларів щомісяця й звинувачує білявку у надмірній пристрасті до алкоголю та скандалів.

Одкровення Вдовіна опублікував так званий пранкрер Вован - відомий у Росії телефонний жартівник, пише "Комсомольская правда".

Пранкер запевняє, що він буцімто вивів на відверту розмову екса Волочкової, зателефонувавши йому й представившись нинішнім коханцем балерини Бахтіяром.


Як не дивно, але Вдовін відразу повірив жартівнику. Спочатку він намагався швидко закінчити розмову, попросивши передати, щоб його колишня дружина більше йому не дзвонила, але потім повівся на провокацію.

Волочкова все ніяк не залишить у спокої екс-чоловіка?

Вдовіна заділо те, що Волочкова нібито сказала, що він останнім часом не платив за будинок, який він знімає для неї та доньки Аріадни, і взагалі заборгував їй грошей.

Чоловік пояснив уявному Бахтіяру, що ніякого фінансового боргу немає, а "є готовність і цілком собі з'ясовне людське бажання допомогти повернути гроші з інвестиційного проекту". Крім того, визнав Вдовін, у нього є "відповідальність протягом всіх цих років з виплати 50 тисяч доларів щомісяця".

"Тому якщо хтось мене в чомусь звинуватить після цього... А з людиною, яка мене звинувачує в нападі на власний будинок і нанесенні шкоди моїй доньці, я, чесно, спілкуватися не дуже хочу", - з образою зауважив Вдовін.

До слова, після пограбування Волочкова дійсно заявляла, що в події винен колишній чоловік. По-перше, за її словами, саме він порадив їй зберігати основну частину заощаджень вдома в сейфі, а не в банку. По-друге, знявши для неї особняк, не забезпечив їй та 7-річній доньці "мінімальну безпека" - в будинку не було ані сигналізації, ані камер відеоспостереження.

Однак Вдовін в бесіді, яка приписується йому, з обуренням відкинув ці звинувачення, заявивши: "який ідіот зберігає 400 тисяч доларів у сейфі в будинку?" Він вважає, що Волочкова могла збрехати про кількість грошей в сейфі, щоб їй почали допомагати у благодійному концерті.

Настя піариться на пограбуванні?

На думку Вдовіна, з боку Волочкової безпідставні підозри у пограбуванні будинку - "це і помста, і все інше":

"Людина не просто не думає ні про дочку, ні про те, як отримати гроші, а намагається якомога болючіше вдарити. Їй потрібна помста, яку вона сьогодні їсть величезними ложками".

Також екс-чоловік балерини натякнув, що та полюбляє випити.

Настя Волочкова вже прокоментувала телефонну розмову, яку приписують її колишньому.

Білявка заявила, що не потребує його "подачок" та просить повернути їй борг.

"Я шокована тим, що після трагедії, що відбулася в нашому орендованому будинку, тебе більше хвилює емоційний спокій твоєї коханки, яка, також як і ти, в числі підозрюваних щодо цього злочину, ніж пряма загроза життю твоїй дитини", - зауважила Волочкова.

"Те, що ти не забезпечив елементарної безпеки Аріші, я тобі не пробачу ніколи в житті", - додала вона.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів