Суд анулював розлучення Харламова

6 червня 2013, 14:46

Резидент "Comedy Club" Гарік Харламов знову став одруженим чоловіком. Суд анулював рішення про його розлучення.

6-го червня Міщанський суд Москви скасував рішення про розірвання шлюбу шоумена і його дружини Юлі, повідомляють РИА Новости.

Далі справа про розлучення подружжя буде розглядатися в Люблінському суді, куди дружина Гаріка звернулася з позовом про розлучення і розподіл майна.

Апеляційну скаргу на рішення мирового суду про розірвання їхнього шлюбу подавала Юля, оскільки це рішення було прийнято в її відсутність.


"Апеляційна скарга задоволена, рішення мирового суду скасовано", - заявила прес-секретар Міщанського суду.

Юлю поновили у статусі дружини Гаріка

Нагадаємо, мировий суд ухвалив рішення про розлучення за позовом Харламова ще в грудні минулого року. Тоді дружина шоумена на засідання не з'явилася.

Як відомо, покинута Юля вимагає від Гаріка купу грошей - від 5 до 270 мільйонів рублів. Окрім цього жінка просить суд заарештувати банківські рахунки Харламова.

Адвокат Харламова Руслан Андріївський заявив, що Юля у своїх вимогах вказала, що має намір поділити все, що було нажите ними з Гаріком спільно. Проте, з'ясувалося, що всі три роки сімейного життя дівчина не працювала і навіть не вчилася. Мало того, останні півроку подружжя вже не жило разом.

Але незважаючи на це, Юля буквально на смерть вчепилася в Гаріка і хоче поділити все кухонне начиння, пральну машину, диван з подушками, колекційну картину за 1,5 мільйона рублів, і навіть штори, куплені за 48 тисяч рублів.

Нагадаємо, Харламова покинув Юлю заради зірки "Інтернів" Крістіни Асмус.

Фото starhit.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів