Донька Джексона: Мені не дають жити своїм життям

7 червня 2013, 10:20

15-річна донька Майкла Джексона, яка намагалася зчинити самогубство, кажуть, хоче звільнитися від опіки бабусі.

Єдина донька покійного поп-співака, схоже, не відчуває, що її розуміють у сім'ї, пише "The Sun".

Як відомо, днями Періс порізала зап'ястя та прийняла смертельну дозу пігулок. Перед цим дівчина буцімто звинуватила своїх опікунів, що вони не дозволяють їй "жити своїм життям".

Також напередодні спроби самогубства донька Джексона кричала: "Я хочу, щоб мій тато був тут. Він розуміє мене".


Періс Джексон хоче позбутися опіки дорослих?

Подейкують, останньою краплею для Періс стало те, що її не пустили на концерт Мерліна Менсона.

Останнім часом дівчина захопилася музикантами Куртом Кобейном та Мерліном Менсоном. Під впливом їхньої музики вона змінили зачіску та стиль одягу. Після цього у Періс загострились конфлікти у сім'ї.

"Періс вважає, що ніхто в її родині більше не розуміє. І вона почувається ізольованою і самотньою", - розповіло джерело.

"На передодні подій в ніч на вівторок вона сказала, що її батько знав її краще, ніж будь-хто, і знав, що це таке - зростати в центрі уваги", - додав інформатор.

До слова, останнім часом Періс стала мішенню для шкільних хуліганів і інтернет-жартівників, які публікують агресивні коментарі на її адресу.

Періс сумає за татом

Окрім цього дівчині довелося давати свідчення у суді в рамках справи про 40 мільярдів доларів, які намагаються відсудити мати та брати Джексона від концертного промоутера.

Періс сказала адвокату сім'ї у травні: "Я думаю про нього (батька) щодня і плачу".

"Періс переживає пекло. Ми не думаємо, вона хотіла піти з життя - ми відчуваємо, що це був крик про допомогу", - зауважив інформатор з оточення родини.

Після спроби самогубства онучки Кетрін Джексон може втрати над нею опіку. Тож тепер за право виховувати доньку може боротися біологічна мама Періс Деббі Роу.

Та, схоже, донька Майкла Джексона хоче взагалі позбутися опіки з боку будь-кого. Дівчина подала заяву про "звільнення", яка дасть їй право розпоряджатися своїм життям самостійно не чекаючи 18-річчя.

Фото з Instagram Періс та прінтскрін "The Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів