Кіркоров таємно похрестив сина

10 червня 2013, 14:20

Російський співак Філіп Кіркоров похрестив свого 11-місячного сина Мартіна.

На відміну від гучних хрестин доньки Алли-Вікторії, цього разу обряд артист вирішив провести без зайвого галасу, пише "Экспресс-газета".

Хрестини Мартіна Кіркоров тримав у таємниці й про них стало відомо лише постфактум. Причому розповів про важливу подію в родині співака не він сам, а його друг і колега по шоу-бізнесу Андрій Малахов.


Очевидцям вдалося сфотографувати Кіркорова перед церковою, де він хрестив сина

До слова, саме Малахов й став хрещеним батьком малюка. Це вже вдруге телеведучий родичається з Кіркоров - трохи більше року тому Андрій вже хрестив доньку Філіпа Аллу-Вікторію.

"Спасибі Філіпу Кіркорову за довіру вдруге", - написав у своєму Twitter Малахов.

"Після перших галасливих хрестин і ажіотажу в пресі Філіп захотів зберегти в секреті цю особисту подію. Але оскільки це вже з'явилося в Інтернеті, то можу сказати: так, я сьогодні став хрещеним Мартіна і гордий цим. І дуже вдячний Філіпу", - додав шоумен.

Малахов завдяки Кіркорову вдруге став батьком

Таїнство відбулося в неділю в Саввін-Старожевском монастирі в Підмосков'ї.

Священнослужителі чекали співака і його дітей з самого ранку. Під час обряду були присутні лише найближчі друзі та рідні Кіркорова.

Як зазначили очевидці, хлопчик під час хрещення тільки раз розплакався, але потім дуже швидко заспокоївся на руках у Малахова.

Фото з Twitter nvsir1

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів