Ріанна курнула трави, Бекхем зареготала?

25 червня 2013, 14:00

Футболіст Девід Бекхем не зміг не поділитися з широким загалом фотографією, на якій його зазвичай сувора жінка Вікторія сміється.

Співачка ж Ріанна засвітила своє фото навіть не з одним "косячком" – вочевидь, із марихуаною - а одразу з двома, ще й довжелезними.

Такі світлини з'явилися днями в соцмережах, пишуть "NY Daily News".

"Бачите, я ж казав, що вона посміхається", - підписав Девід фото дружини крупним планом, яке виклав у своєму Facebook.


Бекхем знає, як змусити свою жінку реготати

Ця "історична подія" сталася в Пекіні. Вікторія представила там свою осінньо-зимову колекцію одягу, а Девід виступав на телебаченні.

Дизайнерка теж виклала в своєму Twitter фото, де вони з чоловіком удвох. На її думку, Бекхем на ньому схожий на Кевіна Костнера в фільмі "Охоронець".

Між тим Ріанна, схоже, не гаяла часу в Амстердамі. На фотографії, яку зірка виклала на своїй сторінці Instagram у суботу, у роті вона тримає два "косяки".

Ріанна втримала в роті одразу два "косячки"

До світлини одразу посипалися коментарі. Одні інтернет-користувачі соромили артистку за поганий приклад, який вона подає молоді. Інші відверти звинувачували в тупості, пише видання.

Як відомо, Ріанна й раніше не приховувала від широкого загалу, що часом курить не звичайні цигарки, не цурається алкоголю, ще й на стриптиз ходить.

Нагадаємо, минулого тижня співачка, після відриву в нічному клубі, на 2 години спізнилася на власний концерт. Прийшовши ж, вона зацідила фанатові мікрофоном в лице.

Фото з Facebook Девіда Бекхем та з Instagram Ріанни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів