Депардьє: Французи зрадили мене

4 липня 2013, 11:32

Скандальний актор Жерар Депардьє заявив, що його зрадили французи, заспівав дифірамби Путіну та розповів про роль Распутіна.

Артист, який на початку року став громадянином Росії, знову розповів, чому він це зробив.

"Я з радістю вхопився за можливість отримати російське громадянство. Багато хто з мене сміявся в той момент, але посудіть самі: в Росії безробіття не перевищує 5%, а у Франції - вже 12%, в Європі криза, а російська економіка на підйомі", - зауважив Депардьє в коментарі "Экспресс-газете".

"У вас прекрасна країна з величезними можливостями. Французи зрадили мене, і я вважаю себе практично росіянином, а серце у мене російсько-французьке!" - додав він.


Депардьє впевнений, що його зрадили французи

Не забув актор вже вкотре розхвалити свого "друга" - президента Росії Володимира Путіна:

"Путін - сильний лідер, який може підняти країну. Я відправив почитати йому сценарій (Распутіна), щоб переконатися, що ми не спотворили історичні факти, і після того, як отримали його схвалення, для нас скрізь відкрилися двері: у Царському Селі, в Юсуповському палаці - там, де насправді відбувалися ці події".

Депардьє, який і зіграв роль Распутіна, сподівається, що фільм прийде до вподоби глядачам в усьому світі.

"У цьому фільмі звучить дуже важлива історія, яка може показати, як змінилася історія Росії. Мені здається, саме історія Росії буде розказана через персонаж Распутіна. Я давно мріяв про таку роль, і ось, нарешті, моя мрія збулася", - пояснив він.

Наостанок актор зауважив, що не потрапляв в аварію в Москві, про яку кілька днів тому писали ЗМІ.

"У журналістів - своя робота, а у мене своя! Я не можу заборонити вам писати, що заманеться, але думаю, я більше знаю про своє життя, ніж ви. Я не потрапляв в аварію, мене не було в цій машині!" - пояснив Депардьє.

Француз з російським громадянством вважав за краще не пояснювати, де він був під час аварії.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів