Lady Gaga купила коханому рюкзак за $56 тисяч?

4 липня 2013, 17:11

Подейкують, співачка Lady Gaga розпещує свого бойфренда Тейлора Кінні і не шкодує на це грошей.

На 32-й день народження актор отримає від неї даруночок ціною в понад 56 тисяч доларів. Саме стільки Gaga відвалила за наплічник із крокодилячої шкіри, ще й із автографом художника Деміена Хьорста.

Про це повідомляє "The Daily Mail" із посиланням на "The Sun".

Дорогий аксесуар Хьорст створив у співпраці з модним брендом близнючок Олсен "The Row".


"Тейлор любить наплічники, тож вона захотіла подарувати йому такий, щоби був єдиний у своєму роді – їх було зроблено лише 12", - розповів інформатор.

Lady Gaga підготувала бойфрендові дорогий подарунок?

Причому рюкзак – це ще не єдиний подарунок, який Lady Gaga має для Кінні. Вона орендувала літак, щоби вони з іменинником змогли злітати в Чикаго до його рідних.

"Gaga знає, що Тейлор дуже серйозно ставиться до свого дня народження, але їй завжди було складно знайти щось для нього, бо йому не подобаються швидкі машини, великі будинки чи ділові костюми", - зазначило джерело.

32-річчя Тейлор святкуватиме 15-го липня. Лишається сподіватися, що ЗМІ не зіпсували сюрпризу. А з подарунком, схоже, співачка таки вгадала.

"Я не маю смаку до розкошів. Де б я складав речі? У мене лише наплічник дуже великий. Якщо хтось, хто мене любить, хоче подарувати мені щось шикарне, то дарує красивий наплічник", - казав Кінні в одному з інтерв‘ю.

"Він пробуде в мене деякий час, поки я його не загублю, або поки його не вкрадуть", - додав він.

Нагадаємо, подейкують, цього літа Lady Gaga і Тейлор Кінні одружаться.

Фото Reuters з сайту "BBC"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів