Лонгорія розповіла про нового коханця

5 липня 2013, 10:21

У житті акторки Єви Лонгорії тепер є коханий чоловік. 38-річна зірка підтвердила: вона зустрічається з американським підприємцем та благодійником Ернесто Аргелльо.

Про це пише "People".

"Я думаю, наші стосунки такі особливі ось чому – ми щиро почали як друзі", - розповіла Єва про нового коханця.

34-річний Аргелльо був одним із учасників американського реаліті-шоу "Готовий до кохання", яке продюсувала Єва. Пару чоловікові таки підібрали, ще й не просту, а колишню "Міс США", але той роман тривав недовго.


Єва Лонгорія розказала про нового бойфренда

Чутки про те, що між Лонгорією та Аргелльо дещо відбувається, поповзли у Голлівуді ще кілька місяців тому. Однак насправді з дружніх у романтичні їхні відносини трансформувалися нещодавно.

"Гадаю, ми маємо подякувати пресі за те, що підштовхнула нас до того, щоб ми помітили дещо, чого не бачили!", - пожартувала Єва.

Нещодавно парочка повернулася з поїздки до однієї з країн Латинської Америки, де живуть родичі Ернесто.

Як розповідає джерело, Лонгорія та Аргелльо чудово підходять одне одному. Вони мають спільну мову, культуру та релігію, і обоє займаються благодійністю.

До слова, свою долю знайшов і колишній чоловік Єви, баскетболіст Тоні Паркер.

Нещодавно він оголосив про заручини, щоправда, не з тією жінкою, з якою зраджував Лонгорію. Його обраницею стала французька журналістка Акселль Франсін, пише "The Daily Mail".

Фото з Instagram Ернесто Аргелльо

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів