Путін спустився на дно. ФОТО

16 липня 2013, 12:15

Президент Росії Володимир Путін здійснив занурення на батискафі.

У понеділок політик взяв участь в операції з дослідження затонулого фрегата поблизу острова Гогланд у Фінській затоці, пише "Life News".

Путін разом з членами експедиції Російського географічного товариства на батискафі спустився на глибину 56 метрів. Саме на такій глибині й покоїться парусно-гвинтовий фрегат Балтійського флоту "Олег", який затонув у 1869-му.

Путін в батискафі

Занурення тривало близько 30 хвилин. Батискаф зайшов з корми судна, щоб пасажири змогли побачити назву затонулого судна, і проплив над ним.


Вийшовши з батискафа, Володимир Путін розповів про свої враження, пишуть "РИА Новости".

"Дуже цікаво. Вражає, враження дуже сильне. Начебто, знаєте, занурився... Як машина часу, в інший час зовсім поїхав, цікаво", - заявив президент.

Президент Росії спустився на дно

Нагадаємо, раніше Путін вже пробував себе в ролі водолаза і археолога. Вперше він пірнав з аквалангом в 2009-му році разом з учасниками експедиції "Світи на Байкалі".

А в серпні 2011-го року російський президент занурився з аквалангом на дно Таманської затоки, щоб побачити так звану "Руську Атлантиду" - затоплену частину античного міста Фанагорії. Тоді Путін піднявся на поверхню, тримаючи в руках дві амфори.

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів