Водянова втомилась від кар’єри моделі

17 липня 2013, 17:10

Російська топ-модель Наталя Водянова подумує залишити модельний бізнес заради благодійності.

31-річна красуня зізналася, що перестала отримувати задоволення від професії, пише "The Telegraph".

Наталя має намір повністю присвятити себе благодійності та сім'ї.

"Я була дуже щаслива стати моделлю, і я все ще нею є. Але чим більше я працюю з моїм благодійним фондом, тим більше сил хочу йому віддавати. Я навіть стала одержима цією ідеєю", - розповіла манекенниця.


Наразі Водянова є керівником власного благодійного фонду "Оголені серця". Росіянка створила його в 2004-му році, дізнавшись про трагедію в Беслані.

Водяновій набридло витрачати життя на подіум?

Про події, що розгорнулися в одній з осетинських шкіл, які забрали життя 334 осіб, у тому числі 186 дітей, зірка ніколи не забуде:

"Моє серце зупинилося. У моєму житті відкрилися ті двері, які раніше я не помічала. Мені було боляче через несправедливість, яка відбувалася в світі, і я зрозуміла, що повинна щось зробити, щоб протистояти їй".

Зараз вся увага Наталії націлена на надання допомоги сім'ям, які виховують дітей з обмеженими здібностями.

Днями модель знову відвідала Москву, щоб представити проект з навчання дітей з діагнозом "аутизм".

"Чверть населення Росії живе за межею бідності. У багатьох бідних сім'ях виховуються діти з обмеженими можливостями. Я готова допомогти їм", - зазначила Наталя.

Хоча робота і забирає у Водянової чимало сил, вона ніколи не забуває про виховання власних дітей. У бесіді з британським кореспондентом модель зізналася, що часто їздить разом з ними до Росії.

Так, кілька днів тому молода мама побувала на риболовлі зі старшим сином Лукасом.

"Для мене важливо, щоб мої діти знали про моє колишнє життя. Адже вони звикли бачити мене на обкладинках журналів, а я хочу, щоб вони знали про моє минуле, і те, як живуть інші люди ", - розповіла модель.

Нагадаємо, від шлюбу з колишнім чоловіком Джастіном Портманом у Водянової залишилося троє дітей: 11-річний Лукас, 7-річна Нева і 5-річний Віктор.

Фото Reuters з сайту parismatch.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів