Кріс Браун сів за ґрати на 45 хвилин

6 серпня 2013, 15:14

Схоже, американський репер Кріс Браун має намір довести судовій системі США, що він тепер - цяця-хлопчик.

"Екс" Ріанни, якого звинувачують у втечі з місця ДТП, у понеділок добровільно сів до в'язниці.

Про це повідомляє "TMZ".

Процедуру ретельно підготував адвокат скандальної зірки. Коло тюрми у Ван-Найс, Лос-Анджелес, в той момент не виявилося жодного папарацці.


Ув'язнення Брауна тривало недовго. Приблизно за 45 хвилин репер вийшов, причому відпустили його без жодної застави, а просто під підписку про невиїзд.

На 45 хвилин Кріс Браун став в'язнем

Вочевидь, демонстрація зразкової поведінки та законослухняності має помогти Крісові уникнути суворого покарання. Адже, після побиття Ріанни він перебував на випробувальному терміні.

Нагадаємо, в травні Браун в‘їхав у зад автівки "Miss Russian Los Angeles" Ольги Г‘юре-Коваленко. Дівчина стверджувала, що винуватець зіткнення відмовився показувати їй свою водійську ліцензію, вилаяв та поїхав геть.

Щоправда, як зазначає портал, згодом адвокати сторін дійшли якоїсь згоди, і Ольга навіть відмовилася вимагати з артиста якогось грошового відшкодування.

Оскільки в день інциденту Брауна не арештували, він мусив прийти та "здатися" сам. До призначеного терміну – 6-го серпня - репер якраз устиг. Справу про ДТП суд розглядатиме 15-го серпня, уточнює видання.

Фото Reuters з сайту foxnews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів