Келлі Озборн згадала про наркозалежність і знов буде тіткою

7 серпня 2013, 14:00

Британська співачка й телезірка Келлі Озборн знялася для глянцю та в інтерв‘ю пригадала, як була наркозалежною, та як помагала своїм батькам у скруті.

Тим часом її брат Джек із дружиною готуються всьоме зробити рокера Оззі Озборна дідусем.

Про це пише "People".

"Я сім разів лежала в реабілітаційних закладах і два – в психіатричних", - зізналася Келлі Озборн, яка буде на обкладинці вересневого номеру британського "Cosmopolitan".


"Моя мама навіть якось посадила мене до кімнати, оббитої повстю, щоби налякати. Але я, як тяжке дитя, просто відсиджувалася там, доки вона не сказала: "Що ж, це не спрацює", - пригадала 28-річна зірка.

У ті непрості часи Шерон Озборн відчайдушно боролася за свою доньку. Келлі ж заради матері готова була пожертвувати своєю кар‘єрою.

"Коли мені було 18, мене обрали на роль кращої подружки Ліндсей Лохан у "Чумовій п‘ятниці". І тоді в моєї мами діагностували рак. Я опинилася перед вибором – кар‘єра або ж провести, можливо, останні дні життя моєї матері з нею", - поділилася Келлі.

"Я сказала: "Пішла ти, кар‘єро, привіт, Мамо." Я стала для мами доглядальницею 24/7… Я робила ін‘єкції і давала ліки, коли в неї були судоми. У мене в лікарні навіть було місце для паркування з моїм ім‘ям. Я думала, що втрачу її – це було страшне", - розповіла телеведуча.

Келлі не стояла осторонь і коли в 2003-му її тато серйозно постраждав в аварії. Оззі не міг рухатися, і дочка кілька місяців спала на підлозі коло його ліжка, чистила йому зуби та купала.

"Небагато людей можуть сказати, що підтирали зади своїм матері та батькові більше разів, ніж вони їм", - зазначила Келлі.

Як відомо, старший син Озборнів, Джек, також свого часу лікувався від алкогольної та наркотичної залежності. Зате тепер Оззі й Шерон можуть за нього порадіти – незабаром народиться його друге дитя.

Радісну новину повідомила в своєму блозі Джекова дружина, Ліза, пишуть "NY Daily News".

Жінка перебуває в другому триместрі вагітності.

Нагадаємо, подружжя вже має майже півторарічну донечку Перл.

Фото обкладинка "Cosmopolitan" з сайту "Digital Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів