Ріанна хоче відростити дупу, а її "екса" вхопили корчі?

12 серпня 2013, 16:10

Подейкують, співачка Ріанна вважає, що її попі бракує округлості, і ретельно працює над поверненням собі спокусливіших форм.

Між тим її колишній, Кріс Браун, має клопіт зі здоров’ям. Днями молодика вхопили судоми.

Про це пише "The Daily Mail".

Виснажена щільним гастрольним графіком, ще й гулянками по клубах Ріанна останнім часом схудла. Співачка вже й не проти "наїсти" кілька кілограмів. Саме цим вона зараз займається на батьківщині.


"Вона сподівається незабаром побачити різницю", - стверджує джерело.

Окрім смачних та калорійних наїдків, Рірі, відриваючись на карнавалі, не шкодує грошенят і на алкогольні напої. Щедра зірка за свій кошт частувала людей пивом та ромовим пуншем, а ще вишуканим шампанським по кількасот доларів за пляшку.

Ріанна хоче трішки "відгодувати" собі дупу?

"Вона справді розслабилася і просто схотіла показати всім своїм фанам, як веселитися", - зазначає інформатор.

Поки ж Ріанна відпочиває, її колишній, Кріс Браун, гарує на студії звукозапису. Днями від перевтоми молодикові навіть стало зле, принаймні так офіційно пояснюють напад, що з ним стався.

Близько 1-ої години ночі в п’ятницю до служби порятунку "911" надійшло повідомлення про корчі в Брауна. Коли ж медики прибули на місце події, артист відмовився від госпіталізації та взагалі від допомоги, пише "TMZ".

Як запевнила речниця Брауна, його судоми були "не епілептичними", пише "AceShowbiz".

З її слів, їх спричинило "сильне виснаження та надзвичайний емоційний стрес через тиск безпідставних юридичних проблем та постійного негативу".

Нагадаємо, в четвер на молодика чекає суд у справі про ДТП. Днями ж Кріс написав у своєму мікроблозі, що взагалі планує кинути музику.

Фото з Instagram Ріанни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів