Lady Gaga показала цицьки й повернулася назад у часі

14 серпня 2013, 12:11

Американська співачка Lady Gaga вирішила явити світові себе 19-річну, наскільки це можливо.

Назад у часі вона повернулася під час фотосесії для журналу "V". Усього буде представлено чотири обкладинки, і кожне фото відповідатиме певному періодові життя зірки.

Про це пише "People".

Lady Gaga повернулася в своъ болісні 19

"Цей лук для мене був дуже непростим, бо так я виглядала, коли мені було 19, і до 21 року… Може, довше… Я зробила цю стрижку, коли мені було 18, і в цей час (зі мною) коїлися всі ті болісні речі", - розповіла Lady Gaga.


Як пояснює 27-річна зірка, створюючи це образ, їй довелося "повернутися у те місце", і їй було тяжко. Співачка згадує, що вона змалку вміє довго терпіти біль, душевний та фізичний.

Співачка знову показала груди

"Гадаю, це через дисципліну, яка була в мене в дитинстві. Я вчилася грати на піаніно, а потім був театр, за ним – танці, тож у мене є ця здатність терпіти тривалі періоди болю. Але в результаті, коли я в 18 стала дорослою, я дозволила собі залишатися в поганих ситуаціях, бо могла прийняти біль", - пояснила вона.

Lady Gaga, яка не приховує, що вживала наркотики та страждала від розладу харчової поведінки, говорить, що від болю тоді "замкнулася у мушлі".

"Мистецтво завжди було тим, що рухало мене вперед у тих складних та болісних обставинах", - додала вона.

Фото з сайту журналу "V"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів