Басист "Bloodhоund Gang" здивовано вибачився за український прапор

19 серпня 2013, 10:19

Скандальний басист гурту "Bloodhоund Gang" Джаред Хасселхофф вибачитися за свою витівку з українським прапором.

Музикант заявив, що на концерті 30-го липня в Києві він не мочився на наш прапор - просто сталося непорозуміння, пише "Комсомольська правда в Україні".

За словами Хасселхоффа, він імітував сценку з відірваним статевим органом, а краплі кетчупу з водою випадково потрапили на держсимвол.

"Раніше на концертах ми розігрували таку виставу: я карав свого соліста (Джиммі Поп) за виконання пісень "Depeche Mode". Але з часом ми переробили сюжет. Цього разу я вийшов на сцену зі штучним статевим органом", - пустився в пояснення під час інтерв'ю ранкового шоу "Ранок з Україною" Джаред Хасселхофф.


"Соліст як би "відірвав" мені його, а у мене в ремені був спеціальний пристрій з помпою, за допомогою якого я імітував розбризкування крові. Насправді це був кетчуп, розведений водою. Якщо ви уважно подивитеся відео, то зрозумієте, що пристрій заховано у мене за спиною", - додав він.

Джаред Хасселхофф вибачився, але так і не зрозумів за що

Басист зауважив, що коли він різко розвертався, то "можливо, кілька крапель кетчупу потрапило на прапор, який висів на задньому плані".

"Хоча я взагалі не впевнений, що туди щось долетіло", - додав Джаред.

Музикант зізнається, що він не розуміє, "чому українці ображаються на мене за кетчуп, який я розбризкував перед прапором".

"Однак якщо все ж таки це їх (українців) образив, я вибачаюся перед українськими людьми, країною і урядом", - сказав Хасселхофф.

До слова, перед росіянами басист групи не вибачився. Нагадаємо, виступаючи в Одесі, Джаред засунув у штани російський прапор.

Як відомо, після зухвалої витівки з українським прапопором проти Джареда Хасселхоффа було порушено кримінальну справу за статтею "Наруга над державними символами". Окрім цього СБУ заборонило басисту "Bloodhound Gang" протягом п'яти років відвідувати Україну.

Фото aif.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів