Шепелєв покликав Фріске заміж

20 серпня 2013, 16:17

Російська співачка Жанна Фріске, схоже, незабаром вийде заміж.

Коханий артистки та батько її сина Платона телеведучий Дмитро Шепелєв зробив їй пропозицію.

Про це розповів батько батько Фріске, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Star Hit".

Володимир Фріске лише натякнув про заручини старшої доньки.


"Можу сказати, що у них все добре. Діма - молодець, незважаючи на те що у нього багато роботи, регулярно прилітає до Жанни і Платона: скрізь встигає", - повідомив чоловік.

Як відомо, Фріске досі живе з сином в Маямі. Співачка не залишила США навіть заради весілля молодшої сестри Наталії. Так само на свято до доньки не прилетіла й мама Ольга Володимирівна, яка залишилася в Штатах.

Шепелєв нарешті покликав Фріске заміж?

Батько пояснив, чому ж Жанна досі не повернулася до Москви:

"Жанна поки не зовсім прийшла у форму, а навіщо, щоб хтось бачив, як вона худне? Приїде у вересні у всій красі. На дієтах вона не сидить, акцент робить на заняття спортом: ранкові пробіжки, плавання в океані, прогулянки на свіжому повітрі. Годувати грудьми Жанна вже перестала, перейшла на суміші. Дає Платону вітамінки, які прописали педіатри".

За словами Володимира Фріске, наприкінці червня Платону слідом за американським оформили і російський закордонний паспорт.

Новоспечений дідусь розповів, що онук дуже швидко зростає:

"Справжній мужичок зросту в ньому 68 сантиметрів. Щоки з-за вух видно. Міцний, здоровий. Якщо за палець вхопить - то не вирвеш. Зовні - моя копія, тільки зменшена".

За словами діда, після повернення Жанна з сином деякий час поживуть в підмосковному заміському будинку, а пізніше переїдуть у вже підготовлену столичну квартиру.

"Няню ми не наймали, навіщо нам чужі люди? Самі справляємося!" - резюмував Володимир Борисович.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів