Паніна зняли з вистави у Євпаторії

23 серпня 2013, 15:29

Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов засудив висловлювання російського актора Олексія Паніна. Крім того, кримським татарам вдалося зірвати його участь у виставі у Євпаторії.

Про це повідомляє сайт "Крым. Комментарии".

Панін добалакався...

Могильов прокоментував заяву Паніна про те, що Крим не є Україною.

"Заява Паніна образлива і по суті, і за змістом. Якщо хтось забув, то слід нагадати, що Крим - це невід'ємна частина України, де діє українське законодавство, яке поширюється на всіх без винятку, в тому числі і на гостей півострова", - заявив він.


Могильов також підкреслив, що публічний статус Паніна має багаторазово збільшувати його особисту відповідальність за висловлювання і поведінку, в тому числі за імідж Росії, "яку він представляє і до якої так тепло і привітно ставляться мешканці нашого півострова".

"Враховуючи ситуацію, що склалася, я сьогодні мав розмову з мером Євпаторії і рекомендував йому скасувати спектакль даного артиста", - додав глава уряду.

До речі, участь Паніна у виставі таки скасували.

Як повідомлялося раніше, кримські татари не пробачили актора і вирішили зірвати виставу з його участю в Євпаторії. В результаті вистава "За двома зайцями", в якій одну з ролей мав зіграти Олексій Панін, в Євпаторії вирішили провести без участі скандального актора.

Фото з сайту "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів