Депардьє тепер почесний бурлак

26 серпня 2013, 10:15

Французький актор Жерар Депардьє отримав громадянство Бельгії.

Відтепер скандальна зірка має звання почесного громадянина комуни Естемпюі, на території якої в селі Нешен розташована його нова вілла, повідомляє "ВВС".

На церемонії Депардьє вручили почесну перев'язь братства "Satcheux", яке колись об'єднувало місцевих бурлак.

"Коли він вирішив тут оселитися, він говорив мені, що хоче зробити щось приємне сусідам. Він стримав своє слово. Він купив собі будинок, запросив сусіді ... я думаю, що це здорово - ви можете поспілкуватися з Депардьє, чого ж вам ще треба", - сказав мер комуни Даніель Сенесаль.


І дійсно, того ж дня Жерар влаштував у Бельгії вечірку з нагоди свого новосілля.

Депардьє відгуляв новосілля в Бельгії

На новосілля були запрошені близько 200 осіб - місцеві чиновники, друзі та нові сусіди Депардьє. На головну страву гостям були подані яловичий стейк і молочне порося.

Як відомо, Жерар Депардьє придбав дорогу нерухомість в Бельгії в грудні минулого року, не бажаючи платити 75-відсотковий податок на надприбутки, який ввів уряд Франції.

У скандального француза вже є російський паспорт, а також титули почесного громадянина Удмуртії, почесного громадянина Чеченської республіки і п'ятикімнатна квартира в Грозному.

Однак місцем проживання Депардьє, який називає себе "громадянином світу", вибрав все ж Бельгію.

А днями в інтерв'ю журналу "Фігаро" Депардьє заявив, що вважає конфлікт з державою з приводу податкових зборів великим непорозумінням, і що він любить Францію так само, як і колись.

Фото АР з сайту НТВ

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів