Дженніфер Лопес: Маю високі стандарти щодо чоловіків

3 вересня 2013, 17:55

Американська співачка Дженніфер Лопес розповіла про вимоги, які має до чоловіка, що хоче бути поруч із нею.

Іще зірка згадала добрим словом "екса", Марка Ентоні, який допоміг їй подолати невпевненість у собі.

Про це Джей Ло говорила в інтерв’ю журналові "Cosmopolitan", чию вересневу обкладинку прикрасить її фото.

Про це повідомляє "People".


Джей Ло знялася для глянцю і розповіла про вимоги до чоловіків

"Для мене річ у тім, щоби мати прекрасного партнера, з яким можна пройти життя", - описала співачка досконалого чоловіка.

"У мене власні, високі стандарти щодо того, що я хочу бачити в партнері, і як до мене мають ставитися… Я багато даю. Кажу не про матеріальні речі, а про те, що можу запропонувати як людина – любов та вірність, і все, що треба для хороших взаємин", - додала Дженнфер.

Як відомо, нині 44-річна артистка зустрічається з 26-річним танцівником Каспером Смартом. Але вона знайшла хороші слова й для екс-чоловіка Марка Ентоні.

Лопес пригадала, як довго потерпала від невпевненості в собі після народження дітей. Зірка зізнається, навіть маючи на той момент 70 мільйонів проданих записів, вона сумнівалася, що співає добре.

"Він (Марк) весь час мені казав: "Ти єдина, хто не дає тобі досягти розкриття повного потенціалу як співачки. Ти маєш себе відпустити", - розповіла артистка.

Дженніфер каже, що поволі вона все ж прийшла до розуміння того, що її успіх – не випадковість, а плід таланту і кропіткої праці.

"Я – не помилка, я рву дупу. І я знаю, що роблю", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Лопес і Ентоні, який був її чоловіком №3, прожили в шлюбі 7 років. Пара оголосила про розлучення влітку 2011-го.

Фото обкладинка журналу "Cosmopolitan" з сайту "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів