Джордж Клуні став "татком" для сина Баллок?

10 вересня 2013, 11:10

Американська акторка Сандра Баллок виховує прийомного сина сама, але хлоп’яті бракує чоловічого товариства.

Схоже, тата 3-річному Луї Бардо частково замінив давній друг його мами, Джордж Клуні.

Про це пише "Hollyscoop".

"Мій син вважає його дуже класним чуваком", - поділилася Сандра.


"Якщо є вибір між мною та Джорджем і (режисером) Альфонсо (Гуароном), мій син кине мене і піде з Джорджем та хлопцями. Він – хлоп’ячий хлопчик – йому треба ходити і балакати з чоловіками", - розповіла актриса.

Окрім Клуні та Гуарона, авторитетом для Луї є чоловік супермоделі Сінді Кроуфорд, Ренді Гербер.

Син Сандри Баллок прикипів до Джорджа Клуні

"Мій син спитав: "Де Джордж та Ренді?" Я йому: "Що? Я не знаю." Він продовжує: "Вони мені потрібні." Він пішов зустрітися з ними, і вони провели час по-чоловічому. Я стояла осторонь і чекала, поки вони закінчать… і тоді мені було дозволено його забрати", - розповіла Баллок.

Щоправда, як би, може, цього не хотілося б малому Луї, Джордж Клуні з його мамою – поки що не пара. Як зазначила Сандра, вони - "лише друзі".

"Джордж – хороший чоловік, я дуже пишаюся, що давно знайома з ним та з тією людиною, якою він став. Він – добра душа", - додала акторка.

Нагадаємо, свого часу Клуні зізнавався, що малі діти змушують його нервуватися. Власних карапузів актор заводити не мав наміру, а на якийсь час зануритися в сімейну атмосферу міг, сходивши в гості до багатодітних Анджеліни Джолі й Бреда Пітта.

Фото Reuters з сайту entertainment.in.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів