Канделакі: Я закохана

11 вересня 2013, 15:09

Російська телеведуча Тіна Канделакі зізналася, що вже півроку має стосунки. Вона не сказала, хто є її бойфрендом та зауважила, що з дітьми його ще не знайомила.

Про своє особисте життя Тіна розповіла "Heat.ru".

Канделакі, яка розлучилася ще три роки тому після 11-ти років шлюбу, зізналася, що закохана.

Однак афішувати свої стосунки та знайомити обранця з дітьми журналістка не поспішає.


"У моєму становищі, маючи дорослих дітей, публічно говорити про наявність чоловіки потрібно тоді, коли ми переходимо до більш серйозного кроку і починаємо разом жити", - зазначила Тіна.

Тіна має бойфренда, але не живе з ним

"Так як на даний момент в моєму житті це не планується, я не бачу сенсу піддавати стосунки розголосу. Зрозумійте правильно, реакція людей на моє особисте життя може бути абсолютно різною, іноді навіть гіпертрофованою. А заручниками мого особистого життя в першу чергу стають члени моєї сім'ї. Щоб не робити їм боляче, я намагаюся не поширюватися про свої стосунки", - пояснила Канделакі.

Також Тіна зазначила, що навколо неї ходить багато чуток.

"Я знаю, що ходить багато пліток і вони зовсім різні, але в даній ситуації я можу чітко заявити: те, що відбувається насправді, ніяк не стосується того, що про мене говорять. Я зі своїм молодим чоловіком познайомилася не так давно, ми зустрічаємося приблизно півроку. Чи будуть це серйозні стосунки чи ні - час покаже", - наголосила телеведуча.

Що ж до заміжжя, то його поки теж не планують.

"Скажімо так, на сьогоднішній день я не відчуваю якогось колосального бажання терміново стати чиєюсь дружиною. Я щаслива у тих стосунках, які у мене є, я кохана, я кохаю. Я нікуди не поспішаю, та й навіщо мені поспішати?" – сказала Тіна.

Фото "Heat.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів