Принц Вільям про сина: Він і лева перереве

13 вересня 2013, 11:12

Британський принц Вільям порівняв голос свого півторамісячного первістка Джорджа з ревищем лева.

На думку тата, малий цареві звірів аж ніяк не поступиться.

Про це пише "US Magizine".

Така алегорія спала Вільямові на думку в четвер, коли він виступав із промовою на благодійному заході "Tusk Conservation Awards", присвяченому якраз збереженню африканської фауни. Принца супроводжувала дружина Кейт Міддлтон.


"…Ми з Кетрін нещодавно стали гордими батьками – малюка, який своїм голосом не поступається ревищу будь-якого лева!", - поділився Вільям.

Вільям і Кейт вболівають за африканську фауну

"Насправді це наш перший вечір без нього, тож, будь ласка, вибачте нам, якщо побачите, як ми безцеремонно поглядаємо на наш мобільний телефон, аби переконатися, що вдома все гаразд", - попередив він.

Як заявив Вільям, його, як і будь-якого батька, тривожить думка про те, який світ успадкує його дитя. Йому важко навіть уявити, що нинішні малята зростатимуть у світі, де зникли всі дикі носороги.

Принц висловив сподівання, що вони з дружиною колись відвезуть Джорджа до східної Африки, місця, яке вони обоє знають та люблять. Як відомо, саме в Африці Вільям свого часу зробив коханій пропозицію руки та серця.

Маленького Джорджа на цей вечір королівське подружжя залишило на досвідчену няню Джессі Уебб. Нагадаємо, їхня "Мері Поппінс", якій уже 71 рік, бавила ще Вільяма і Гаррі.

Фото АР з сайту newsleader.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів