Lady Gaga судові: Я – королева Всесвіту

16 вересня 2013, 12:43

Американська співачка Lady Gaga "офіційно" проголосила себе королевою Всесвіту.

Таку заяву вона зробила в документі на 200 сторінок, переданому до суду. Вона відповіла на позов своєї колишньої асистентки, яка хоче 390 тисяч доларів за переробіток.

Зі свідченнями Lady Gaga ознайомилося видання "The Daily Mail".

Позивачку, 42-річну Дженніфер О’Ніл, Lady Gaga вона називає колишньою найліпшою подругою, а ще шльондрою, яка не заслуговує тих грошей, які вимагає.


"Вона вважає себе наче королевою Всесвіту. І знаєте, що? Вона не бажає бути комусь рабинею, бо в моїй роботі і в тому, що роблю, я – королева Всесвіту щодня. І це не з якоїсь Богом даної причини, і тому, що це – мій бізнес, це – те, що я роблю, це – мій бренд…", - заявляє Lady Gaga.

Як пояснює артистка, робота асистента зірки не має та не може мати чіткого денного графіку.

"Я чітко згадую, як дзвонила Дженніфер о третій ранку, тієї ночі, коли була страшенно хвора, щоби вона мені допомогла. Ми були посеред Лондона, і я сказала: "Я стирчу в туалеті, мене нудить, будь ласка, допоможи мені, мені голова болить, мене трусить" і, так, я розбудила її посеред ночі…", - не заперечує співачка.

Lady Gaga запевнила суд, що вона - королева Всесвіту

"Якщо я хвора, і мені потрібен хтось, щоби викликати лікаря чи покласти мені на голову холодний компрес, я таки розглядаю це як (її) роботу", - додає вона.

Як запевняє Lady Gaga, в роботи її асистентом є купа бонусів, і взагалі вона "цілком чудова" щодо всіх, хто не неї працює.

Та ж Дженніфер гуляла разом із артисткою на зіркових вечірках, "щоночі спала на простирадлах із єгипетської бавовни, в п’ятизіркових готелях, (літала ) на приватних літаках, їла кав’яр".

Іще екс-асистентка надягала речі Lady Gaga та випрошувала в "Yves Saint Laurent" для себе безкоштовного взуття.

"Знаєте, я відпрацьовувала по шість шоу на тиждень і заробила багато грошей. Я працюю. Працюю 24 години на добу. Я – не та, що стоїть поряд із кимось, тримаючи чай та чекаючи, поки зроблять ковток, це не те, чим займаюся я", - зазначає зірка.

"Я не кажу, що люди, які це роблять, не заслуговують на свою платню, я підкреслюю, що я заслуговую на все, заради чого працюю. Заслуговую на кожен долар. І вона (Дженніфер) заслуговує на кожен долар із тих $75 000, про які ми домовилися. Але не заслуговує ані на копійчину більше", - запевняє Lady Gaga.

Нагадаємо, за підрахунками Дженніфер О’Ніл, понаднормово вона відпрацювала на співачку 7168 годин. Іще жінка скаржилася, що мусила спати в одному ліжку з Lady Gaga.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів