Елтон Джон: Я не кину російських геїв напризволяще

16 вересня 2013, 18:00

Британський співак Елтон Джон запевнив, що не кине російських геїв напризволяще.

А ще зірка пояснив, що ніколи не гримає на синів, бо сам колись страшенно боявся батьків.

Про це йшлося в його інтерв’ю "The Guardian".

Заради свого здоров'я та сім'ї артист нещодавно вирішив суттєво зменшити кількість гастролей. Серу Елтону довелося це зробити, хоча він і має список зі 100 країн, у яких хотів би виступити.

Одна з давнішніх мрій Елтона Джона – заспівати перед єгипетськими пірамідами Гізи.

"Але кілька років тому мені це заборонили, бо я - гей", - зазначив він.

У грудні ж музикант збирається відвідати Москву, бо просто не може кинути напризволяще російських геїв.

"Я мушу поїхати. І мушу подумати про те, щоби дуже обережно говорити про те, про що збираюся. Є два напрямки думок: ви що, перешкодите всім приїжджати, забороните всіх артистів, що приїжджатимуть з Росії? Але тоді ви справді лишите в ізоляції всіх чоловіків та жінок, які є геями та потерпають від законів, спрямованих проти геїв", - сказав музикант.

 Елтон Джон обіцяє не кидати російських геїв

"Як гей, я не можу покинути цих людей напризволяще, не поїхати туди та не підтримати їх. Я не знаю, що буде, але мушу поїхати", - запевнив він.

Артист пригадав свій давнішній приїзд до Москви та одну пікантну пригоду.

"…У 1979-му році я приїхав до Росії. Я знав, що за мною весь час спостерігають. У мене був перекладач, якого точно підіслали… Закінчилося тим, що я зайнявся з ним сексом на даху готелю", - зі сміхом поділився Елтон Джон.

Також у пам'яті зірки спливли значно менш приємні спогади з дитинства та з тих років, коли він вживав наркотики.

"Я завжди гадав, що можу бути дуже дратівливим із дітьми, але ж зовсім ні. В обох моїх батьків бували спалахи гніву, і я до всрачки цього боявся. Ніколи не хочу проявляти таке перед дітьми", - поділився музикант.

"У минулому, особливо коли я був на наркотиках, то був мій жахливий бік, але тепер насправді не такий. Можу стати таким ненадовго, але ж кожен може. Люди кажуть: "Гляньте, він – чортів монстр." Потусуйся, будь-хто, в ньому чортовому шоубізі, бебі, і ти побачиш! У всіх у нас є такий бік", - запевнив сер Елтон.

Фото Reuters

IDEALMEDIA