Наталі Портман боїться гепнутись на червоній доріжці

17 вересня 2013, 13:19

Американська акторка ізраїльського походження Наталі Портман розповіла, які емоції ховаються під удаваними спокоєм та впевненістю, коли вона крокує червоною доріжкою.

Понад усе 32-річна зірка боїться гепнутися долілиць під прицілами камер.

У цьому вона зізналася французькому журналові "Madame Figaro", пише "Contact Music".

Секрет Портман: робити щасливий вигляд та не падати

"Це дуже серйозна гра. Я пригадую мої перші червоні доріжки, я відчувала, наче на мені (сценічний) костюм, було весело. Тепер я до цього призвичаїлася: просто треба виглядати щасливою, навіть якщо на тобі незручні туфлі або сукня, яку ти вже шкодуєш, що обрала", - поділилася Наталі.


"Основна порада? Виглядати впевненою та спокійною. Мій найбільший страх? Спіткнутися. Коли я була вагітна, це була просто одержимість, я весь час собі повторювала: "Не впади, не впади", - пригадала вона.

Знявшись в успішній рекламній кампанії парфумів "Miss Dior Cherie", Портман тепер стала лицем "Rouge Dior". Зірка зазначила, що вибір – рекламувати саме червону помаду – був для неї очевидним.

"Звісно, пристрасть", - відказала вона на питання, що означає для неї цей колір.

"Упевненість, силу, спокусу, жіночність. Це – колір брюнеток. Коли я наношу червону помаду, це тому, що я хочу, аби мною захоплювались… захоплювався мій чоловік", - додала Портман.

Як відомо, Наталі, яка входить до Топ-5 найсексуальніших актрис усіх часів, одружена з французьким хореографом Бенджаміном Мільп’є. Первісток пари, хлопчик на ім’я Алеф, народився влітку 2011-го.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів