Сандра Баллок вдячна за те, що має, та готова до 5 дітей

18 вересня 2013, 11:35

Американська акторка Сандра Баллок упевнена, що все в її житті відбулося саме так, як мало.

Це стосується і скандального розлучення з чоловіком, і появи в її житті маленького прийомного сина.

Про це 49-річна зірка говорила в інтерв’ю журналові "Vogue", пише "US Magazine".

Баллок з’явилася на жовтневій обкладинці глянцю.


"Усі ми опинилися там, де повинні були опинитися… Я – точно там, де зараз хочу бути. Ти не можеш повернутися в минуле. Я не повертаюся в минуле. Я вдячна, що я тут, щаслива, що маю те, що маю. Ніхто не може ні до чого бути готовим", - поділилася Сандра.

"Якщо ти опиняєшся в місці, де можеш озирнутися і сказати: "Це було, але я така щаслива сидіти там, де сиджу…", - сказала актриса.

У 2010-му році імена Баллок, її тодішнього чоловіка Джессі Джеймса та його коханок – а останні щедро ділилися подробицями зі ЗМІ – кричали з перших шпальт усіх світових таблоїдів. Після довгого мовчання Сандра подала на розлучення та оголосила, що стала мамою.

Баллок вважає, що в її житті все сталося так, як судилося

Вона згадує, процес усиновлення темношкірого малюка Луї Бардо пішов значно швидше, ніж вона очікувала. Зірка не встигла навіть придбати ліжечко для немовляти. Журналісти брали в неї інтерв'ю телефоном, не здогадуючись, що в цей час на колінах в актриси лежить кількатижневе дитятко. Сандра ледь втрималася, щоби передчасно не розкрити свій секрет на тогорічній церемонії "Оскар".

"Мені хотілося підвестися і сказати: "Вгадайте, що?", - пригадала Баллок.

До появи в її житті сина життям акторки була її робота. Тепер Сандра не виключає, що колись у Луї будуть брати і сестри.

"Якщо зненацька мені скажуть: "У тебе буде ще п’ятеро дітей", я цілком із цим погоджуюсь… Нам так добре. Що б із нами не відбувалося, ми тримаємося сім’єю. Більше це не я сама", - додала вона.

Фото обкладинка "Vogue" з сайту "US Magazine"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів