Ліндсей Лохан зустрічається з футболістом?

18 вересня 2013, 15:47

Схоже, в американської акторки Ліндсей Лохан, яка звільнилася від алкогольної залежності, тепер налагоджується особисте життя.

Подейкують, вона зустрічається з колишнім гравцем американського футболу, екс-представником команди "Philadelphia Eagles" Меттом Нордгреном.

Про це пише "New York Post".

Як запевняють джерела, 30-річний Метт в особистих розмовах заявляв, що вони з Ліндсей – тепер пара. Офіційне ж підтвердження пресі молодик давати не квапиться.


"…Вже багато років я – її друг, який намагається її підтримати", - сказав Нордгрен.

"Вона (Ліндсі) вже кілька місяців абсолютно твереза… Вона ясно мислить, сумлінно працює та зустрічається лише з правильними людьми", - додав він.

Ліндсей Лохан та Метт Нордгрен зустрічаються?

Нордгрен має досвід участі в реаліті-шоу та стосунків з, як мінімум, двома такими ж зірковими кралечками. Варто зазначити, що в Twitter у Метта чимало фото з дівчатами.

Як відомо, "в анамнезі" у Лохан – лесбійський роман із діджейкою Самантою Ронсон.

До слова, якщо Ліндсей справді розпочала нове, тверезе життя, то її мама – ні. На початку вересня 50-річну Діну Лохан заарештували за керування автомобілем у стані сп’яніння.

Рівень алкоголю в її крові перевищував припустимий удвічі, пише "TMZ".

За слів джерела видання, визволяти непутящу мамусю з відділку Ліндсей не приїжджала. Акторка дізналася про пригоди Діни зі ЗМІ.

Фото Reuters з сайту odt.co.nz та з Twitter Метта Нордгрена

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів